PrimeGrid
Please visit donation page to help the project cover running costs for this month

Toggle Menu

Join PrimeGrid

Returning Participants

Community

Leader Boards

Results

Other

drummers-lowrise
1) Message boards : Problems and Help : I have hundreds of errors (Message 131369)
Posted 432 days ago by Profile candido
Update.
I want to thank everyone for your help.
After several different tests, i concluded i had to slow down the GPU to a speed bellow the normal factory speed. So it is now undeclocked and its 3 days without errors.
Thanks
CC
2) Message boards : Problems and Help : I have hundreds of errors (Message 130734)
Posted 456 days ago by Profile candido
Sorry everyone, but my problem is back again.
Reinstalling the drivers works well for at most two days, then the problem returns.
What remains to do is to run the furmark and see what happens
Candido
3) Message boards : Problems and Help : I have hundreds of errors (Message 130557)
Posted 461 days ago by Profile candido
Try PPS-Sieve on the GPU. If that works, and GFN doesn't, it means Windows 10 went and overwrote your video driver with a version that lacks OpenCL support.

You need to go to Nvidia's website and download and install the video driver manually.

It's very likely this is the problem. It's almost always the problem.


Thanks Michael
I tried PPSSieve and had no errors.
I manualy clean reinstaled the drivers and were able to delay for 30 days the win updates.
So far so good. LEts see if it lasts a month.
Candido
4) Message boards : Problems and Help : I have hundreds of errors (Message 130556)
Posted 461 days ago by Profile candido
My GPU is not overclocked.
Temp last time I saw was 68ÂșC
Thanks darkclown
5) Message boards : Problems and Help : I have hundreds of errors (Message 130548)
Posted 462 days ago by Profile candido
Keith, thanks for your reply.
PPS Sieve doesn't seem to have any errors. I ran 7 WU and no problems.
Seems to be only the GFN WU.
I can't stop the updates in this computer, unfortunately.
The dust is not the problem, its a relatively new computer and I don't think it gets too hot.
I'll try the Furmark software Monday and then report back.
Candido
6) Message boards : Problems and Help : I have hundreds of errors (Message 130546)
Posted 462 days ago by Profile candido
Hi everyone

On one of my computers I have hundreds of errors on GFN 15, 16 and 17

http://www.primegrid.com/results.php?hostid=923777&offset=20&show_names=0&state=7&appid=

The reason seems to be

Reason: Access Violation (0xc0000005) at address 0x62abe89d read attempt to address 0x00000324

I have no idea how to solve the problem
I have reinstalled the drivers in several occasions (clean installations), and for some time the problem seems to be solved (some times a few days, other times hours, others minutes).

I am also running one PPS LLR or PPSMEGA on the 8 threads simultaneously (one WU on 8 threads)

Win10, i7-7700, 8GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (1024MB) driver: 39135

Thanks for any help
Candido
7) Message boards : Number crunching : Why is my i7-7700 CPU 3.6GH taking so much more time than slower computer to run (Message 127163)
Posted 584 days ago by Profile candido
Thanks
Going to try it tomorrow
Regards
Candido
8) Message boards : Number crunching : Why is my i7-7700 CPU 3.6GH taking so much more time than slower computer to run (Message 127160)
Posted 584 days ago by Profile candido
Thanks Usucapio Libertatis
Good to talk to you again!
is it enough to write this on app config?

<app>
<name>llrMEGA</name>
<max_concurrent>4</max_concurrent>
</app>


Thanks
Candido
9) Message boards : Number crunching : Why is my i7-7700 CPU 3.6GH taking so much more time than slower computer to run (Message 127158)
Posted 584 days ago by Profile candido
Thanks Dad
How do I run more than one CPU core per WkUnit?
Need to change the <app_config>?
I know how to find it, what must I write in there?
Thanks
10) Message boards : Number crunching : Why is my i7-7700 CPU 3.6GH taking so much more time than slower computer to run (Message 127154)
Posted 584 days ago by Profile candido
My computer (http://www.primegrid.com/show_host_detail.php?hostid=923777) is relatively fast (apprx 35 Gigaflopf, 4.5GPLOFS per core) but is takes 10 times more to complete a wkunit than all other computers, including theoretically much slower computers.
Why is that? I cant overclock, but is there anything else I can do?
Example wkunit:

973204001 169888 18 Feb 2019 | 16:48:17 UTC 18 Feb 2019 | 17:02:31 UTC Completo e validado (1st) 854.00 854.00 320.97 PPS-Mega (LLR) v8.01

973204002 923777 18 Feb 2019 | 17:42:03 UTC 18 Feb 2019 | 22:36:45 UTC Completo e validado 17,672.97 13,239.80 320.97 PPS-Mega (LLR) v8.01

Not sure whether my computers are visible, I have made them visible but appear to still be hidden.
Thanks
Candido


Next 10 posts
[Return to PrimeGrid main page]
DNS Powered by DNSEXIT.COM
Copyright © 2005 - 2020 Rytis Slatkevičius (contact) and PrimeGrid community. Server load 2.48, 3.29, 3.27
Generated 26 Sep 2020 | 17:43:49 UTC