PrimeGrid
Please visit donation page to help the project cover running costs for this month

Toggle Menu

Join PrimeGrid

Returning Participants

Community

Leader Boards

Results

Other

drummers-lowrise
1) Message boards : Number crunching : Winter Solstice Challenge (2013) (Message 71491)
Posted 2125 days ago by Profile eLPeCKo
My problem was solved by installing newest version of Boinc, which detected properly my GPU, 6.12.34 did not do that apparently....
2) Message boards : Number crunching : Winter Solstice Challenge (2013) (Message 71483)
Posted 2125 days ago by Profile eLPeCKo
Hello,
I have a problem getting GPU work for my AMD HD7970....
I re-checked several times configuration on PG and I have set even new profile to try out with and without CPU, with and without Nvidia, eventhough I have never used Nvidia card on PG....
I tried other projects, SETI and Milkyway and they are goiving me work immediatelly without problems, all other projects are stopped....
I tried to play with cc_config and client_state and no success it downloaded CPU tasks immediately, but no way to force it to download GPU
It requests them and message follows:
Requesting new tasks for ATI GPU
Got 0 new tasks.

With enabled work_fetch_debug not any error or problem visible....

Do you have any ideas guys please ?

EDIT:
Sorry I forgot to write....Core 6.12.34+Win 7 x64


You may want to try my solution in Message 71443 earlier in this thread as I was having a similar problem.


Hello,
I am no using BAM at all....and throughout the night I tested repair of installation, reinstall of Boinc.
I also tried full uninstall with complete registry cleanup, together with restart and deletion of data folder, together with clean install and adding one and only project Primegrid.....same results...I re-installed ATI STREAM SDK and nothing of this helped......

@Michael Goetz
I do not know why it is showing my HD7970 like this....but as far as I remember it is from the point I bought it like this .............
And I know I was running PPS Sieve on it long time ago for a quick tests only....
I will be at work now whole day, but I will try to catch you in chatrooms....
3) Message boards : Number crunching : Winter Solstice Challenge (2013) (Message 71474)
Posted 2126 days ago by Profile eLPeCKo


Done......I forgot I have it set some zears ago....


Not yet... you must to go to your home page/primegrid preferences/show your computers: yes.

As i said previously....IT IS DONE... I re-checked....
4) Message boards : Number crunching : Winter Solstice Challenge (2013) (Message 71471)
Posted 2126 days ago by Profile eLPeCKo
Hello,
I have a problem getting GPU work for my AMD HD7970....
I re-checked several times configuration on PG and I have set even new profile to try out with and without CPU, with and without Nvidia, eventhough I have never used Nvidia card on PG....
I tried other projects, SETI and Milkyway and they are goiving me work immediatelly without problems, all other projects are stopped....
I tried to play with cc_config and client_state and no success it downloaded CPU tasks immediately, but no way to force it to download GPU
It requests them and message follows:
Requesting new tasks for ATI GPU
Got 0 new tasks.

With enabled work_fetch_debug not any error or problem visible....

Do you have any ideas guys please ?

EDIT:
Sorry I forgot to write....Core 6.12.34+Win 7 x64


It makes it easier for people to help diagnose the problem if you unhide your computers before asking for help.


Done......I forgot I have it set some zears ago....
5) Message boards : Number crunching : Winter Solstice Challenge (2013) (Message 71464)
Posted 2126 days ago by Profile eLPeCKo
Hello,
I have a problem getting GPU work for my AMD HD7970....
I re-checked several times configuration on PG and I have set even new profile to try out with and without CPU, with and without Nvidia, eventhough I have never used Nvidia card on PG....
I tried other projects, SETI and Milkyway and they are goiving me work immediatelly without problems, all other projects are stopped....
I tried to play with cc_config and client_state and no success it downloaded CPU tasks immediately, but no way to force it to download GPU
It requests them and message follows:
Requesting new tasks for ATI GPU
Got 0 new tasks.

With enabled work_fetch_debug not any error or problem visible....

Do you have any ideas guys please ?

EDIT:
Sorry I forgot to write....Core 6.12.34+Win 7 x64
6) Message boards : Problems and Help : AMD HD 7970 erroring on PPS Sieve (Message 51125)
Posted 2780 days ago by Profile eLPeCKo
I was running on first version available for 7970, I updated to latest one to test if it will help but it did not and SETI and Milky run without any error or problem with my card with any driver versions...
Of course I have SDK installed to support DC on my GPU...GPU-Z is showing Open CL as available too....
7) Message boards : Problems and Help : AMD HD 7970 erroring on PPS Sieve (Message 51091)
Posted 2780 days ago by Profile eLPeCKo
Hi guys, can you pelase help.
I just started on PG and I wanted to use my AMD HD7970 for PPS Sieving as it is only project supporting ATI cards, but all my WUs end up with error, this error: exit code -117 (0xffffff8b)
For example this task:
http://www.primegrid.com/result.php?resultid=355461924
It was errored for other too, but with different errors, but after me somebody finished it succesfully :(
Why all my WUs(only for GPU) end up with this error ?
My CPU unit for PPS sieve just got validated succesfully, it was first one and it was good, so how so that two days my GPU is working for no credit .
On other projects (milky and SETI) is my GPU working without any problems, so I think I have everything set up pretty much correctly...
Thank you in advance for any tips you will have, I really want to fix this thing... :(
8) Message boards : Proth Prime Search : Faulty batch PPS_Sr2 W.U.s (Message 51068)
Posted 2781 days ago by Profile eLPeCKo
Hi guys, can you pelase help.
I just started on PG and I wanted to use my AMD HD7970 for PPS Sieving as it is only project supporting ATI cards, but all my WUs end up with error, this error: exit code -117 (0xffffff8b)
For example this task:
http://www.primegrid.com/result.php?resultid=355461924
It was errored for other too, but with different errors, but after me somebody finished it succesfully :(
Why all my WUs(only for GPU) end up with this error ?
My CPU unit for PPS sieve just got validated succesfully, it was first one and it was good, so how so that two days my GPU is working for no credit .
On other projects (milky and SETI) is my GPU working without any problems, so I think I have everything set up pretty much correctly...
Thank you in advance for any tips you will have, I really want to fix this thing... :(
[Return to PrimeGrid main page]
DNS Powered by DNSEXIT.COM
Copyright © 2005 - 2019 Rytis Slatkevičius (contact) and PrimeGrid community. Server load 1.75, 1.79, 1.78
Generated 15 Oct 2019 | 2:20:00 UTC