PrimeGrid
Please visit donation page to help the project cover running costs for this month

Toggle Menu

Join PrimeGrid

Returning Participants

Community

Leader Boards

Results

Other

drummers-lowrise
1) Message boards : Wieferich and Wall-Sun-Sun Prime Search : Error's running GPU WU's !!! (Message 146486)
Posted 282 days ago by Profile STE\/EProject donor
Well I did get my GTX 960 to run the GPU Wu's by switching it back to Windows, computer has 2 hard drives, Linux on one & Windows on the other drive.

I didn't want to switch sooner because I had several CPDN Wu's on the Linux side but they finished up over night so I switched back to Windows just to see if it would run the GPU Wu's & it did.

Still haven't got my GTS 1080 to run them though, have no idea what it's missing to run them ...

NOTE: For the heck of it I tried some more WW GPU Wu's on my GTX 1080 & surprisingly it's running one, it hasn't erred out yet after 5 Min's so that's way longer than it would run them before, fingers crossed it keeps running them, my production will go way up with both GTX's on the production line ...
2) Message boards : Wieferich and Wall-Sun-Sun Prime Search : Error's running GPU WU's !!! (Message 146081)
Posted 288 days ago by Profile STE\/EProject donor
Still not working, errors out without any runtime, when I try & reinstall lib drivers I get this ...

steve@PBT4-LINUX:~$ sudo apt-get install lib32ncurses5 lib32z1 lib32stdc++-6-dev
[sudo] password for steve:
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
E: Unable to locate package lib32ncurses5
E: Unable to locate package lib32stdc++-6-dev
E: Couldn't find any package by regex 'lib32stdc++-6-dev'


You're probably trying to install 32-bit libraries into a 64-bit O/S.
You can verify that 's a 64-bit O/S by typing the command "uname -m" and it responds: x86_64

Try installing the same libraries without the 32's in the package names.


Probably I'm not entering the right command but this is what I got ...

steve@PBT4-LINUX:~$ sudo apt-get install libncurses5 libz1 libstdc++-6-dev
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
Note, selecting 'zlib1g' instead of 'libz1'
E: Unable to locate package libstdc++-6-dev
E: Couldn't find any package by regex 'libstdc++-6-dev'

steve@PBT4-LINUX:~$ sudo apt-get install lib64ncurses5 lib64z1 lib64stdc++-6-dev
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
E: Unable to locate package lib64ncurses5
E: Unable to locate package lib64stdc++-6-dev
E: Couldn't find any package by regex 'lib64stdc++-6-dev'
steve@PBT4-LINUX:~$


3) Message boards : Wieferich and Wall-Sun-Sun Prime Search : Error's running GPU WU's !!! (Message 145960)
Posted 291 days ago by Profile STE\/EProject donor
Okay Thanks, can't get any GPU Wu's right now to test the GPU's again ...
4) Message boards : Wieferich and Wall-Sun-Sun Prime Search : Error's running GPU WU's !!! (Message 145950)
Posted 291 days ago by Profile STE\/EProject donor
Completed a GFN20 with the GTX 1080 Box so I don't think it's the card or drivers ... http://www.primegrid.com/results.php?userid=103&offset=0&show_names=0&state=0&appid=28
5) Message boards : Wieferich and Wall-Sun-Sun Prime Search : Error's running GPU WU's !!! (Message 145926)
Posted 291 days ago by Profile STE\/EProject donor
Still not working, errors out without any runtime, when I try & reinstall lib drivers I get this ...

steve@PBT4-LINUX:~$ sudo apt-get install lib32ncurses5 lib32z1 lib32stdc++-6-dev
[sudo] password for steve:
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
E: Unable to locate package lib32ncurses5
E: Unable to locate package lib32stdc++-6-dev
E: Couldn't find any package by regex 'lib32stdc++-6-dev'
6) Message boards : Wieferich and Wall-Sun-Sun Prime Search : Error's running GPU WU's !!! (Message 145924)
Posted 291 days ago by Profile STE\/EProject donor
The linux 960 looks like it needs opencl installed. Try installing ocl-icd-opencl-dev


I'm trying it now
7) Message boards : Wieferich and Wall-Sun-Sun Prime Search : Error's running GPU WU's !!! (Message 145911)
Posted 292 days ago by Profile STE\/EProject donor
I had a problem with a newly bought 1660. It worked well with AP27, but GFN tasks quit after a minute or so with "max error exceeded". Returned the card and the new one works flawlessly.

So since GFN seems to be quite sensitive towards unstable hardware, did you try to run it?

On the other hand, if the same problem occurs on two different computers, that's not likely due to hardware failure.


So far the only video card that will run the WW GPU Wu's is a Quadro K5000 Card in my Linux Ubuntu Xeon Box. Neither the GTX 1080 Win 10 Pro or GTX 960 Linux Ubuntu box will run them.

I just ran 2 GFN 15's & I'm running a GFN 20 right now without error on the GTX 1080 Box ...
8) Message boards : Wieferich and Wall-Sun-Sun Prime Search : Error's running GPU WU's !!! (Message 145880)
Posted 292 days ago by Profile STE\/EProject donor
Tried running just a single Wu with no CPU Wu's running & the WW GPU lasted 18 seconds before erring out ... must be something wrong somewhere but I have no idea what it would be ...
9) Message boards : Wieferich and Wall-Sun-Sun Prime Search : Error's running GPU WU's !!! (Message 145870)
Posted 292 days ago by Profile STE\/EProject donor
Anything special needed to run the GPU Wu's, I'm getting nothing but error's on 2 Box's but 1 Box runs them okay ...

This box has a 580 GPU & 64 gb Memory & the latest version of BOINC but the GPU Wu's error out in 10 seconds .... http://www.primegrid.com/results.php?hostid=879177 ... I would think it should be able to run the Wu's


Should read 1080 GPU not 580 GPU ... Checked the drivers again & NVIDIA Says I have the latest Drivers Installed ...


What else do you have running on the GPU? Are you using up the memory on the card (I ask because you are getting this error "CL_OUT_OF_RESOURCES"? Maybe you are running some other OpenCL tasks?

I have two 1080s running with no issues, so the card should work just fine.



Not running any other GPU Wu's on the Card ATM, just tried the WW Wu's & they all error in 10 seconds ...
10) Message boards : Wieferich and Wall-Sun-Sun Prime Search : Error's running GPU WU's !!! (Message 145866)
Posted 292 days ago by Profile STE\/EProject donor
Anything special needed to run the GPU Wu's, I'm getting nothing but error's on 2 Box's but 1 Box runs them okay ...

This box has a 580 GPU & 64 gb Memory & the latest version of BOINC but the GPU Wu's error out in 10 seconds .... http://www.primegrid.com/results.php?hostid=879177 ... I would think it should be able to run the Wu's


Should read 1080 GPU not 580 GPU ... Checked the drivers again & NVIDIA Says I have the latest Drivers Installed ...


Next 10 posts
[Return to PrimeGrid main page]
DNS Powered by DNSEXIT.COM
Copyright © 2005 - 2021 Rytis Slatkevičius (contact) and PrimeGrid community. Server load 0.78, 1.17, 1.38
Generated 18 Sep 2021 | 19:46:25 UTC